(FOTO) Moravskoslezskou Amoskou se stala naše Karin Kaňovská!

Ve čtvrtek 21.2. 2019 proběhlo regionální kolo Zlatý Amos v Ostravě v klubu Heligonka, mezi nominovanými učitelkami byla i Karin Kaňovská z naší školy v Ostravě-Hrabové. Děti měly během pětiminutového vystoupení obhájit své tvrzení, že je nejoblíbenější;-)

Připravily si rozhovor o všem, co s paní učitelkou prožily za 5 let jejich společného života. Do svého vystoupení vložily i přetextovanou písničku na melodii J. Nohavici – Kozel, což paní učitelku dojalo při obhajobě nejvíc. A nebyla sama, neboť Moravskoslezskou Amoskou na rok 2019 se stala právě Karin Kaňovská. Postoupila tak do semifinále v Praze, kde na ni i děti čekají další úkoly.

Fotky jsou na Flickru:

Moravskoslezskou Amoskou se stala naše Karin Kaňovská!

Semifinále ankety Zlatý Ámos 2019
Pokyny pro žáky a studenty.

Milé žačky, milí žáci, studentky a studenti,

vaší zásluhou byl váš pan učitel nebo vaše paní učitelka nominován/a do ankety Zlatý Ámos 2019. Díky vaší obhajobě postoupil/a do semifinále, které se koná 6. března 2019 v Praze, v zrcadlových sálech MŠMT. Na semifinále však pojede bez vás. Ale na vás hodně záleží, jestli postoupí do finále.

Váš úkol:

Připravte pro paní učitelku (pana učitele) na semifinále 3 věci, o nichž si myslíte, že by jí (mu) pomohly semifinále nejen “přežít”, ale také vyhrát.

Věci by měly především dokumentovat váš vzájemný vztah s paní učitelkou, s panem učitelem. Co to bude, je jen na vás, na vaší fantazii, na vašich nápadech. Samozřejmě se můžete poradit i s paní učitelkou, panem učitelem, rodiči atd. Zároveň svého kandidáta poučte, jak má porotě vysvětlit význam věcí, kterými jste ho vybavili. Prezentace před porotou by měla trvat maximálně 5 minut! Doporučujeme nedávat svým kandidátům elektronické prezentace, videa apod.

Těšíme se na to, čím porotu překvapíte.

Informace pro semifinalisty.

Vážená paní učitelko, vážený pane učiteli, 

zveme Vás na semifinále 26. ročníku ankety o nejoblíbenějšího učitele ČR Zlatý Ámos 2019, které se koná ve středu 6. března 2019 od 10 do 14 hodin v zrcadlových sálech MŠMT, Karmelitská 8, Praha 1.  

Na semifinále přijeďte sám/sama, bez doprovodu žáků, příbuzných, známých!!! S sebou si vezměte výbavu od žáků (viz pokyny pro žáky a studenty) a dobrou náladu. Po semifinále vás čeká přijetí na Pražském hradě u pana prezidenta. Doporučujeme společenské oblečení.

Harmonogram semifinále:

  • 10.00 -10.30 – Přivítání na MŠMT, představení semifinalistů,
  • 10.30 -12.00 – prezentace semifinalistů před porotou,
  • 12.00 – 12.15 – vyhodnocení hlasů poroty,
  • 12.15 -13.00  – předání pamětních listů, oznámení výsledků semifinále,
  • 13.00 – 14.00 – občerstvení a brífink (natáčení ČT, focení, rozhovory atd.)
  • 14.00 – odjezd na Pražský hrad,
  • 15.00 – 17.00 – přijetí semifinalistů u prezidenta ČR, prohlídka reprezentačních prostor Hradu.

Informace o semifinále převzaty ze zlatyamos.cz

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]