Lada Čecháčková: Jsme Ostravská! – 28.6. 2023

Věděli jste, že naše základní škola v Ostravě-Hrabové je Fakultní školou Ostravské univerzity? Pokud to slyšíte poprvé, nevadí, i tak přijměte prosím pozvání na festival JSME OSTRAVSKÁ!, který se letos poprvé představí v novém City Campusu Ostravské univerzity na Černé louce v Ostravě, a to poslední červnovou středu, tedy 28. června 2023.

Bouřlivou atmosféru odstartuje Bitva O pohár Ostravské univerzity, kde se ti nejlepší z nejlepších středoškoláků utkají v disciplínách prověřující jejich fyzické i kreativní schopnosti, stejně jako hloubku a pestrost nabytých znalostí. Poté na všechny návštěvníky čeká pestrý hudební program. Svým koncertem vás potěší známý zpěvák a kytarista Marcell, debutující zpěvačka LinaKaro, talentovaný mladý raper Grey256 nebo proslulá energická kapela N.O.H.A. Festival JSME OSTRAVSKÁ! nabídne dále řadu sportovních, zábavných či kreativních zážitků, prostor bude ale i pro zamyšlení a výměnu názorů. Těšit se totiž můžete na tři moderované diskuse se zajímavými hosty.

JSME OSTRAVSKÁ! je festival pro každého. Kromě fanoušků hudby, sportu a dobrého jídla i pití, si na své přijdou i ti nejmenší. Připraveny pro ně budou kreativní aktivity a pro starší i zajímavé workshopy. Akce je zdarma.

Veškeré informace najdete na webu www.jsmeostravska.cz, nebo na sociálních sítích: https://www.facebook.com/events/1412014816226508.

Zdroj: Lada Čecháčková, občanka Hrabové

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]