Hrabovské běhy: Informace o zbývajících dvou závodech v roce 2023

Už  určitě víte, že 17. listopadu 2023 máte možnost se v Ostravě-Hrabové zúčastnit běhu na 10 km. Co možná však nevíte nebo na co už jste zapomněli je, že tento 10 km závod je součástí Poháru Hrabovské běhy 2023.

Připomeňme si, o co v poháru jde. Skládá se celkem ze čtyř závodů a úkolem je zaběhnout minimálně tři z nich. Výsledné časy jsou přepočítány věkovým koeficientem WMA 2023, takže šanci má každý. Podrobnosti k poháru, uváděné koeficienty, průběžné výsledky a další informace najdete na www.hrabovskebehy.cz.

Body letos můžete získat ještě na dvou závodech, na již zmiňovaném Běhu 17. listopadu, ale i 31.12. 2023 na Silvestrovském běhu, jak jinak než v Ostravě-Hrabové. Tento tradiční běh letos dozná podstatných změn – úpravu trasy, a s ní nové místo startu a cíle před Úřadem městského obvodu Hrabová, ul. Bažanova 174/4, délku 9,2 km pro hlavní závod a 4,7 km pro lidový běh, nové zázemí v kulturním domě, který je hned za Úřadem městského obvodu Hrabová.

U obou závodů nově také každý účastník obdrží SMS se svým umístěním a časem na mobil uvedený při registraci. Pokud splní podmínky Poháru Hrabovské běhy 2023, může se těšit dokonce i na funkční tričko s logem Hrabovských běhů.

Tak už neváhej a rovnou se registruj.
Děkujeme za přízeň a těšíme se osobně v Hrabové.

Tým pořadatelů.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]