Divadelní představení: Vzpoura nevěst – 18.1. 2024

Zveme Vás do kulturního domu v Ostravě-Hrabové na divadelní představení Vzpoura nevěst v podání divadla DIVOCH, které se koná dne 18.1. 2024 od 19:00 hodin.

Předprodej:

  • vstupné bude 130 Kč,
  • on-line: od 1.12. 2023 do 10.1. 2024 rezervace.ostrava-hrabova.cz,
  • osobně: 16.1. v 9:00-12:00 a 17.1. 2024 v 14:00-17:00 u paní Tomanové, na úřadě, kancelář číslo 14.
Plakátek akce

Plakátek akce

Komedie s humorem, laskavou ironií i typicky českým nadhledem pojednává o předsvatebním hledání sebeúcty napsaný ženami nejen o ženách, a nejen pro ženy.

Vítejte v agentuře Beremese.cz – tradice, profesionalita, pozitivní reference! Budete-li se vdávat, nesmíte zapomenout na nic důležitého: sladit kytici s kravatou ženicha, objednat koláčky, a hlavně získat duševní klid a vyrovnanost.

Pět žen ve věku od 19 do 70 let a jeden muž se sejdou ve svatební agentuře, aby se připravili na svůj velký Den. Jejich touhy, očekávání a životní osudy vytvářejí vynikající platformu pro bláznivou komedii na téma žena versus muž, manželství versus svoboda.

Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů člověka, především pak ženy. Na svatbu je třeba zhubnout, vybrat správné šaty, které budou ladit se daným odstínem celého dne, zvolit správnou hudbu, sestavit seznam hostů i vhodné menu, ale především je nutné si uvědomit, zda „ten jediný“ je právě tím jediným.

Jeviště se tak mění na svatební agenturu, či spíše výcvikové středisko pro nevěsty, kde vládne rukou přísnou Dr. Zapletalová v sofistikované interpretaci Hedviky Řeháčkové, která na jeden mění ženy v princezny, pro které přijíždí princ (někdy na bílém koni, jindy v mercedesu a občas…).

Zdroj: divadlovresina.cz

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]