(FOTO) Fantastický výkon Filipa Vimpela v závodě Race the Streets

Dne 25. května se v Českém Těšíně uskutečnil závod Race the Streets, na kterém nechyběl ani talentovaný závodník Filip Vimpel z Ostravy-Hrabové. Tento závod se dle pořadatelů na daném místě konal naposledy a Filipa dle jeho slov “celý den provázela dobrá nálada a pozitivní energie”, což se ostatně odrazilo i na jeho výkonu.

Trénink a kvalifikace

Během tréninků Filip předváděl skvělé jízdy, což mu dodalo optimismus a sebedůvěru před nadcházející kvalifikací, kde se Filipovo úsilí zúročilo. Dosáhl vynikajícího skóre 94 bodů a umístil se na fantastickém druhém místě.

TOP16

V souboji v TOP16 se Filip postavil proti Zdeňku Majerovi. Tento napínavý duel zvládl s přehledem a postoupil tak do TOP8.

TOP8

Bohužel, v souboji v TOP8 měl Filip smůlu, když po kolizi se soupeřem narazil se svým automobilem do betonových bariér. Auto bylo natolik poškozené, že nebylo možné ho rychle opravit na místě. Tato nehoda ho ze závodu vyřadila.

I přes nucený odchod ze závodu v TOP8 mi Filip po závodě napsal “jsem se svým výkonem spokojený a to i výsledky, kterých jsem dosáhl. Děkuji všem, kteří mě přišli podpořit, a těším se na další závody.

 

Fotogalerie: Sandra Kovaříková, Vendula Provazová

Štítky: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]