Hrabovské listy 2024/06

(Hrabovské listy 06/2024, autor textu: Karla Slívová) Vážení čtenáři, je před námi posledních pár dní školního roku a věřím, že už všichni vyhlížíte dny volna a těšíte se na zaslouženou dovolenou. Ještě předtím, než se rozutečete do všech koutů naší vlasti a třeba ještě dál, věřím, že nahlédnete do červnových Hrabovských listů a také navštívíte akce, které jsou pro vás s tou největší pečlivostí připravovány.

Co se týče následujících stránek, jako vždy vám trochu blíže představíme jednu osobnost Hrabové. V tomto čísle jsme vyzpovídali pana Radomíra Seďu, který je od roku 2020 hrabovským kronikářem. Věřím, že mnozí z vás budou překvapeni, až se dozví, kolik práce se za touto činností skrývá.

Květen přinesl opět spoustu akcí, s blížícím se létem se většina z nich přesouvá ven. Titulní stránka sice evokuje návrat do zimních měsíců, nenechte se však zmást, jedná se o fotografii z každoroční akce Klubu hrabovských alkoholiků. Podrobnosti o běžkařském závodu, který proběhl poslední květnovou sobotu na Šídlovci, naleznete v našem zpravodaji. Se svou troškou do mlýna přispěje i komise pro děti a mládež, která v květnu zrealizovala hned dvě akce.

Náš kulturní dům během prázdninových měsíců „vydechne“ a bude uzavřen. V květnu se v něm odehrálo pár divadelních a hudebních představení, o kterých vás také v aktuálním vydání Hrabovských listů informujeme.

A co zajímavého přinese měsíc červen? Oblíbené akce pro vás na sokolském hřišti chystají zástupci hrabovských spolků. V půli měsíce si pro vás naši dobrovolní hasiči připravili Den s hasiči, týden nato se můžete těšit na Sokolský den. Pokud zalistujete naším zpravodajem, dozvíte se, jaký program na vás čeká.

Důležité informace přinášejí i naši úředníci a radní, věřím, že všechny články pro vás budou zajímavým zpestřením aktuálních dní. Pokud byste však k obsahu Hrabovských listů měli jakékoli výhrady či připomínky, neváhejte se na nás obrátit na [email protected].

Jistě mi dáte za pravdu, že obsah Hrabovských listů je opět pestrý a mi nezbývá než vám popřát jejich příjemné čtení.

Karla Slívová, šéfredaktorka

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]