Pohádka pro děti: Rozlítaný slepice – 15.9. 2024

Zveme Vás na veselou pohádku Rozlítaný slepice v podání pražského Divadla Pod Kloboukem, která bude plná humoru, písniček a ponaučení. Pohádku odehrajeme po letní přestávce tradičně třetí neděli v měsíci, tedy 15. září 2024 v Kulturním domě Ostrava-Hrabová. A pozor – opona se otevírá již od 10:00 hodin.

A na jaký příběh se můžete těšit?

V kurníku U Dvou slepic spolu žijí dvě slepičí sestřenice. Jedna lítá s koštětem po dvorku jak splašená a druhá by raději lítala po všech čertech a o koště se ani neopřela. Zhýčkaná a světaznalá slepice Cimprlína se ale už nemůže dívat na to, jak její pracovitá sestřenice Bambulína bez ustání dře, a rozhodne se zasáhnout! Podaří se Cimprlíně přinutit Bambulínu k rekreaci? Vytáhne ji z rodného kurníku? Překoná Bambulína svůj strach? Jaké jsou zásady bezpečného cestování a jak se správně připravit na cestu? Najdou slepičky rovnováhu mezi úmornou prací a přílišným lenošením?

To vše se za doprovodu krásných písniček dozvíte v představení Rozlítaný slepice. Délka představení: 45-60 minut dle interakce dětí. Pohádka je vhodná pro všechny věkové kategorie dětí a dospěláků.

Zvýhodněné vstupné 60 Kč v předprodeji na rezervace.ostrava-hrabova.cz do 12. 9. 2024, poté budou v prodeji vstupenky v kulturním domě na místě za cenu 90 Kč.

Štítky: , ,

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]