Hrabová: Přerušení dodávky pitné vody – 6.8. 2024

Upozorňujeme občany, že bude v úterý 6. srpna 2024 od 8 do 14 hodin v části Hrabové přerušena dodávka pitné vody na ulicích: Paskovská od ul. Bažanova po Lyčkův Statek, ul. Na Farském, včetně areálu firem, ul. Lužná, ul. Jestřábského, ul. Na Zvoničce, ul. Hešova, ul. Perunova, Krčínova, Domovská, K Nadjezdu, Nešverova, Jezerní, Šurova, Šolcova, Na Sčučím, Božetěchova, Na Konečné, Klasná, Mezipolí, Krašická, Cementová, Poplužní, Na Sajaru, Bělská, K Pilíkům, Na Hurtě, Na Janošku, Na Rozvodí, Slínová, Kolumbova, Na Luhu, Včelí, Šlejharova, Mostní, Na Brázdě, Závadova.

Informace o přerušení dodávky vody vám sdělí centrální dispečink na tel. č.: 800 202 700, 596 241 228, 597 475 711, 595 152 711

Upozornění: Náhradní zásobování je zajištěno cisternou. Po obnovení dodávky pitné vody se mohou ve vašich vnitřních rozvodech uvolňovat inkrusty, které pak mohou být příčinou zakalení vody. Doporučujeme provést krátké propláchnutí a kontrolu výtokových armatur.

Štítky: ,

3 Komentáře

  1. Lenka Śmigová říká:

    Ahoj Radku, nechci prudit, prosím, dej příšte i krátké info na FB Hrabove. Klidně stačí i odkaz. Byli jsme dneska všichni překvapeni a letak visel pouze na zastávce. Děkujeme,Pilici

  2. Lenka Śmigová říká:

    Beru zpět, na FB Hrabové bylo info v událostech, mobilním rozhlasem informace šla taky. Psala jsem všem sousedům, ať se zaregistrují, kdo ještě není + ať sledují hrabova.info.

[email protected] [email protected]