V sobotu vyplouváme, aneb Neckyáda v Hrabové

Členové spolku TORALI se letos rozhodli pro opravdu originální zapojení do tradiční akce Neckyáda v Hrabové, která se koná již tuto sobotu 3.8. 2024 od 15. hod. na řece Ostravici. Nejen, že chtějí podpořit zvířátka z ostravských ZOO, ale rovnou je vzít na dobrodružnou plavbu lodí po Moravě a Slezsku. Už na letním táboře v červenci nám nadšeně kývli zajíc s myškou, kteří se nemohou dočkat, až si užijí čerstvý hrabovský vzduch a vlny pod nohama.

Jakmile se zpráva rozšířila mezi zvířecí obyvatelstvo ZOO, začaly se nám hromadit přihlášky. Zájem byl tak velký, že jsme museli vyhlásit pravidlo “kdo se přihlásí nejdříve, ten pojede!” Mezi prvními šťastlivci byla zebra, která si prý na palubě plánuje dát sluneční lázeň, a kravička, která se těší, že si popluje s větrem o závod.

Ovšem největší poprask způsobili plameňáci. Celá famílie se totiž přihlásila se zvláštní podmínkou – buď poplují všichni společně, nebo nikdo. No, výzva to bude určitě, ale kdo by odolal tak elegantní skupince růžových pasažérů? Jak to všechno nakonec dopadne, to uvidíme. Jedno je však jisté: tahle plavba bude stát za to a zvířátka si ji budou pamatovat ještě dlouho!

Prvním zaregistrovaným byla zebra z ostravské ZOO.

Prvním zaregistrovaným byla zebra z ostravské ZOO.

 

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]