Hrabová: Kam vyrazit tento víkend (17.-18.8. 2024)?

Rádi bychom Vás pozvali na několik zajímavých akcí/událostí, které se uskuteční v sobotu nebo neděli v Ostravě-Hrabové . Zveme Vás na letní kino (areál TJ Sokol Hrabová), soutěžní atmosféru kvízu (areál TJ Sokol Hrabová) a opět po týdnu i na lahodnou kávu z pojízdné kavárničky (před kostelíkem sv. Kateřiny).

Letní kino – 17.8. 2024

Milovníci filmů pod širým nebem, pozor! Zveme Vás na nezapomenutelný večer strávený v letním kině, kde se bude promítat letní komedie Prázdniny s Broučkem. Přijďte v sobotu 17. srpna 2024 do areálu TJ Sokol Hrabová. Promítání začne za stmívání, tedy od 20:00 hodin. V areálu budou k dispozici lavice k sezení a široká nabídka občerstvení. Vstupné je dobrovolné. Přijďte nasát jedinečnou atmosféru venkovní projekce pod hvězdami a užijte si skvělý letní večer!

Hrabová: Zveme Vás do letního kina – 17.8. 2024

 

Sokolský kvíz – 18.8. 2024

Srdečně Vás zveme na první Sokolský kvíz, který se uskuteční již tuto neděli 18. srpna 2024 v areálu TJ Sokol. Začínáme v 18:00 hod. Těšit se můžete na zajímavé otázky o historii Hrabové i Sokola. Přihlášeno je již 8 týmů, ale kapacita je neomezená, takže se můžete kdykoliv přidat. Startovné činí 100 Kč na hráče, děti mají účast zdarma. Přijďte si zasoutěžit a užít si příjemné nedělní odpoledne s přáteli. Těšíme se na Vás!

Hrabová: 1. Sokolsky kvíz – 18.8. 2024

 

Pojízdná kavárnička paní Jany – 18.8. 2024

Máme pro Vás skvělý tip na nedělní odpoledne! Naplánujte si procházku, která Vás zavede na Domovskou ulici ke kostelíku, kde 18. srpna 2024 od 14:00 do 18:00 najdete pojízdnou kavárničku paní Jany. Přijďte si opět po týdnu, ale jen za pěkného počasí, vychutnat výběrovou kávu, která byla pečlivě upražena v srdci Beskyd. Na výběr budete mít espresso, lungo, americano, doppio, cappuccino i caffè latte. V parném dni Vás jistě osvěží i ledové verze těchto nápojů, nebo domácí malinová či yuzu limonáda. Pro milovníky sladkého bude k dispozici trubička s pařížskou šlehačkou. To vše si můžete vychutnat s výhledem na nádherný dřevěný kostelík. Platba kartou je samozřejmostí. Těšíme se na Vás!

Kavárnička před kostelem

Kavárnička před kostelem

Štítky:

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]