Lucie Beranová: Venkovní kvíz v restauraci Stodola II

Dobrý den,

ráda bych Vás pozvala na druhý a letos poslední kvíz venku v Restaurace Stodola, který bude 25.9. Od 18:00. Na prvním kvízu se sešlo 72 hráčů a zaplnili celou venkovní zahrádku, aktuálně je volných cca 20 míst. Můžete se hlásit buď v facebookové události nebo u obsluhy restaurace. Otázky z Hrabové, aktuality, hudební i obrázkové ukázky a další… Opět se na Vás moc těším…

Kvízáci! Rádi bychom Vás pozvali na druhý venkovní kvíz v Restauraci Stodola, který bude 25.9. od 18:00. Po prvním úspěšném kvízu venku, kdy jsme se přesvědčili, že nejste z cukru jsme naplánovali další kvíz venku, kde zopakujeme témata o Hrabové a o restauraci (samozřejmě s novými otázkami) a těšit se můžete na další zajímavá témata včetně hudebních a obrázkových ukázek.

Přihlaste svůj tým v příspěvku na zdi události nebo se nahlašte v restauraci u obsluhy – název týmu + počet hráčů.

Protože se chceme z minula trochu ponaučit a chceme, abyste si kvíz opravdu užili a nemuseli řešit pláštěnky a deštníky, pro prvních 65 hráčů (cca 8-9 týmů) garantujeme v případě špatného počasí místo uvnitř restaurace. Pokud se nahlásíte po tomto počtu, místo zaručené nemáte a v případě, že by během kvízu začalo pršet, dohráli byste kvíz vevnitř bez garantovaného místa k sezení (udělali bychom ale maximum pro to, abychom všechny usadili). Proto neváhejte s přihlášením, budeme se moc těšit!

Štítky: ,

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]