Hrabovské listy 2024/09

(Hrabovské listy 09/2024, autor textu: Karla Slívová) Vážení čtenáři, prázdniny jsou za námi a jistě mi dáte za pravdu, že letos utekly nějak moc rychle. Věřím, že jste si užili alespoň pár dní dovolené a načerpali sílu na další školní rok.

Dle předpovědí se i nadále můžeme těšit na letní teploty, které snad udrží naši náladu na prázdninové vlně. Jestli však máte pocit, že tropů už bylo dost, doporučuji vyhledat polostín a začíst se do zářijových Hrabovských listů. Ty vám připomenou červencové a srpnové akce, které pravidelně patří k těm nejoblíbenějším.

Senioři změřili své síly ve Sportovním klání seniorů, kdo si vedl nejlépe, se dozvíte na následujících stránkách. Začátek srpna si snad už ani neumíme představit bez hrabovské Neckyády, tentokrát s velmi neobvyklými plavidly, o čemž se sami můžete přesvědčit. Poslední prázdninový pátek navštívil Hrabovou youtuber Tary, který předvedl hrabovské mládeži svou parkourovou show a přidal i něco navíc. Den nato se na sokolském hřišti sešli všichni gurmáni a milovníci guláše, protože prázdniny byly definitivně ukončeny populárním Gulášfestem.

Hrabovské listy, tak jak jste zvyklí, přináší i rozhovor se zajímavou osobností našeho obvodu. Tentokrát naší žádosti o setkání vyhověl Bohumil Rundt, první starosta samostatného městského obvodu Hrabová, který mimo jiné zavzpomínal na své začátky ve vedení obce. K aktuální politické situaci se pak vyjádřili zástupci koalice i opozice v anketní otázce. Náš zpravodaj vám samozřejmě nabídne i jiná témata, stačí jen zalistovat.

Kdybyste měli jakoukoli připomínku k obsahu Hrabovských listů, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy [email protected].

Přeji vám všem pohodový vstup do nadcházejícího školního roku.

Karla Slívová, šéfredaktorka

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]