Roman Škorňák: Zahájení 5. otužilecké sezóny 2024/2025

Ahoj otužilci z Ostravy a okolí! Je to tady zase – zahajujeme již 5. otužileckou sezónu 2024/2025 na našem milovaném splavu v Ostravě-Hrabové!

Letos to bude stát za to, protože naše řeka si prošla pořádnou zatěžkávací zkouškou. Jen před 14 dny jsme měli záplavy a prošli si všichni peklem, voda byla na maximu, ale naše řeka a náš splav to zvládl. Díky tomu je dno splavu perfektně vyčištěné od kamenů, takže nás čekají opět skvělé koupajdy ! I když rošty máme trochu pocuchané, ale to nás přeci nerozhází.

Teplota vody už začíná hezky padat pod 15 stupňů, takže ideální podmínky pro staré mazáky i nováčky. Otužování je parádní způsob, jak posílit tělo, zlepšit náladu a nastartovat imunitu. Jestli hledáš výzvu nebo prostě chceš zažít něco nového a osvěžujícího, přijď se k nám připojit!

První setkání bude v sobotu 12. 10. v 9:00 hod. na Hrabovském splavu jako vždy. A kdy nás potkáš pravidelně? Scházíme se vždy již ve stálých časech a to 3x týdně – v úterý a čtvrtek v 16:00 a v sobotu v 9:00. Parta je tu skvělá, takže i když jsi nováček, nemusíš se bát. U nás je to brnkačka! Průběžně jsme se scházeli celé léto a po našemu to bylo UTUŽOVÁNÍ, které nyní přetavujeme do OTUŽOVÁNÍ.

Těšíme se na všechny otužilce, staré i nové tváře! Všichni jsou u nás jako vždy vítání, u nás panuje zábava po celý rok. A nezapomeňte označit své parťáky, ať se to pořádně opět rozkřikne!

Roman Škorňák

Štítky:

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]