Omluva za zrušení anketní otázky na Facebooku:-(

Chtěl bych se touto cestou omluvit, že se mi nešťastnou náhodou podařilo (na mobilu) zrušit jednu možnost v anketní otázce a tím se celé “hlasování” stalo neplatným. Bylo to ve stavu, kdy bylo cca 18 hlasů pro zavedení inkasní platby a 8 hlasů proti. Omlouvám se.

Sami si můžete vyzkoušet, že pokud chcete na mobilu v aplikaci Facebook smazat jednu z možností (křížek hned vedle rozkliknutí podrobností o anketě), oficiální aplikace se Vás bohužel nezeptá, jestli chcete opravdu volbu smazat. Na počítači v prohlížeči je to jiné… před smazáním volby se to správce na potvrzení zeptá (jak je vidět na snímku níže). Na dalším snímku jsem ještě zachytil procentuální vyjádření hlasování, ale až po smazání volby “Ano, přál bych si zavedení inkasní platby ve škole“.

Ještě jednou se všem omlouvám, stalo se mi něco takového poprvé co existuje Hrabová.Info, čili nyní můžu s klidným srdcem prohlásit, “že se mi to stává maximálně jednou za 10 let”.

Přáli byste si zavedení inkasní platby za stravu v jídelně ZŠ Ostrava-Hrabová?

V hrabovské mateřské školce je inkasní platba za stravu zavedena již delší dobu a tento systém se osvědčil. Je přehledný pro obě strany a zároveň snižuje administrativní zátěž. Rodiče mají vždy jasný přehled o případných nedoplatcích nebo přeplatcích.

Na začátku byla možnost volby mezi trvalou platbou a inkasem, ale ukázalo se, že kombinace obou variant je nepřehledná. Proto je nyní nabízena výhradně inkasní platba, s výjimkou situací, kdy rodiče nemohou inkaso využít.

Nevýhodou inkasa může být, že pokud rodiče nemají dostatek prostředků na účtu, platba se neprovede a musí být uhrazena dodatečně po upozornění. Tyto případy jsou však ojedinělé.

Štítky: ,

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]