Hrabovské listy 2024/05

Tištěné Hrabovské listy budou do všech vašich schránek rozneseny do neděle 12.5. 2024. Již nyní máte možnost si přečíst alespoň  jejich elektronickou verzi.

(Hrabovské listy 05/2024, autor textu: Karla Slívová)

Vážení čtenáři,

taky máte pocit, že s příchodem jara a teplého počasí je všechno kolem najednou tak nějak půvabnější a veselejší? Věřím, že sluneční paprsky vás nabíjí pozitivní energií a třeba vám zvednou náladu i zbrusu nové Hrabovské listy, kterými právě listujete.

Příznivé dubnové počasí přálo venkovním akcím, kterých bude v následujících měsících přibývat.

Aprílový průvod nabídl návštěvníkům mimořádně pestrý program. Nechyběly originální masky, koňský povoz, soutěže pro děti i dospělé. Ve stejně velkém stylu byly dubnové akce završeny. Pálení čarodějnic je oblíbenou akcí napříč celou naší republikou, ne jinak je tomu u nás, v Hrabové. Důkazem bylo zaplněné sokolské hřiště, které tuto akci 30. dubna hostilo. Více informací nejen o těchto kulturních akcích naleznete na následujících stránkách.

Pravidelnou rubriku tvoří v našem zpravodaji rozhovory. V květnovém vydání se můžete dozvědět více o našich hrabovských fotografech. Ilona a Libor Hromádkovi nám věnovali pár chvil svého volného času a vy se tak můžete dočíst, jak se k fotografování dostali, co rádi fotí nebo jak podle nich vypadá dokonalá fotka.

A na co vás v Hrabovských listech pozveme?

V květnu si v Hrabové přijdou na své mimo jiné i sportovní nadšenci. Opět po roce si Klub hrabovských alkoholiků připravil závod O hůlku Bohumila Hanče a Václava Vrbaty. Jestli dáváte před běžkami přednost kolovým sportům, můžete se zúčastnit akce Léto na kole nebo velkolepé IVCA Rally 2024, která je letos pod taktovkou Klubu českých velocipedistů z Hrabové. Připraven je pro vás i turnaj ve stolním tenisu. Více o těchto i dalších akcích se dozvíte v květnových Hrabovských listech.

Jestli máte jakýkoli dotaz či připomínku k obsahu našeho zpravodaje, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím e-mailové adresy [email protected].

Přeji vám krásný měsíc máj, věřím, že bude prosluněný a plný zážitků.

Karla Slívová, šéfredaktorka

 

Štítky: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]