Hrabová: Aktuální informace o modernizaci vodovodního řadu 06/2024

Zástupce zhotovitele mi dnes poslal informace o aktuálním stavu modernizace vodovodního řadu pod Paskovskou ulicí. Jelikož se jedná o informace pro měsíc červen, nebudu v tomto případě čekat na další vydání Hrabovských listů a dovolím si informaci zveřejnit ihned.

Momentálně došlo k dokončení druhé části úseku číslo 1 mezi ulicemi Na Honech a Bažanova, odbočky do těchto ulic jsou již přepojeny na nově uložené potrubí v ulici Paskovská a bylo provedeno přepojení všech vodovodních přípojek.

Práce na opravě vodovodu budou postupovat následujícím způsobem:

  • Od středy 12. 6. začneme s finálními úpravami na 1. části úseku č. 1, to je od ulice Mlynářská po ulici Na Honech, s tím, že provedeme přesunutí semaforů do toho úseku. Po dokončení této části se vrhneme do úprav v 2. části úseku č. 1, to je od ulice Na Honech po ulic Bažanovu.
  • Od pondělí příštího týdne, tedy od 17. 6. bychom zahájili práce na 1. části úseku č. 2, to je od ulice Bažanova po ulici Perunova. Zde budeme nejdříve provádět rozebrání dlažby a následně provádět pokládku suchovodu.
  • Po domluvě se zástupcem Dopravního podniku Ostrava dojde v rámci 1. části úseku č. 2 k přesunutí autobusové zastávky „Hrabová, Kostelík“ ve směru na Makro, a to v týdnu od 17. 6. v závislosti na tempu rozebírání dlažby v tomto úseku. Předpokládané datum přesunutí je 20. 6. Zastávka bude přesunuta o cca 80 m, zhruba na úroveň Hospůdky Na Ščučí.
Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]