Organizační informace k akci: Ukončení prázdnin s youtuberem Tarym

Přípravy na akci Ukončení prázdnin s youtuberem Tarym vrcholí, přinášíme vám pár užitečných informací. Počasí máme na zítřek objednáno a ladíme pro vás s komisí pro děti a mládež poslední organizační informace. Vstupenky je možné ještě během dnešního večera zakoupit v předprodeji na rezervace.ostrava-hrabova.cz.

Zakoupením vstupenky se vyhnete případným řadám u pokladny. Poslední nákup je možné uskutečnit minutu před půlnocí. Vstupné bude možné zakoupit i na místě za cenu 200 Kč. Platba pouze v hotovosti.

Parkovat můžete na dvou místech – na travnaté ploše v ulici Mezipolí a za kruhovým objezdem na ulici Mostní. Počet parkovacích míst je však omezen, proto doporučujeme, abyste se na akci dopravili jiným způsobem než auty. Děkujeme! Brány areálu TJ Sokol Hrabová se otevřou v plánovaném čase ve 14 hodin.

Kromě Taryho a kapely NANOVO máme přislíbeno, že přijedou holky na zaplétání copánků nebo na dočasné tetování. Ve volné chvilce si budete moci zaskočit k 3D videokoutku. O odpolední pohodu se postará také bufet U Kumana a občerstvit se budete moci také u stánků TJ Sokol Hrabová.

Budeme se snažit, abychom si akci společně užili a nic vám nechybělo.

Děkujeme a těšíme se!

Štítky: ,

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]