(FOTO) Oprava křižovatky a povrchu na ulici Domovská

V pondělí 14. října 2024 byly zahájeny práce na opravě křižovatky ulic Domovská a Poplužní. Součástí stavebních prací je položení nového povrchu na ulici Domovská v úseku od podjezdu pod Mostní až po ulici Poplužní. Dnes od 11. hod. byl na povrch komunikace aplikován speciální nátěr, což vedlo k dočasné uzavírce části ulice Domovská.

I když na nově nastříkaný povrch upozorňují pásky, mělo by být možné tento úsek již s opatrností používat. Ve středu a čtvrtek se na místo vrátí pracovníci Ostravských komunikací, kteří budou postupně pokládat spodní a finální vrstvu nového povrchu.

Současně probíhají také opravy nedaleké křižovatky Poplužní x Dubraviova (Ve Stromoví). Omlouváme se za dočasná omezení, ale věříme, že s ohledem na současný stav těchto míst to nebude pro nikoho zásadní problém.

A ještě něco:-) Všimli jste si nového sloupku před podjezdem pod Mostní? Tento sloupek znemožní vjezd aut do tohoto úseku, který bude nyní určen výhradně pro cyklisty a chodce. Tento krok by měl přispět k bezpečnějšímu a příjemnějšímu prostředí pro nás všechny.

Fotografie jsou na Google Photos:

Štítky: ,

Vložte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

[email protected] [email protected]